Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Matensestraat 66 B Dodewaard

Verhuurd

Omschrijving

Unieke kans! Een gloednieuwe, schitterende, VRIJSTAANDE woning in combinatie met een bedrijfspand mogen wij u nu te huur aanbieden! Bent u juist meer op zoek naar een zeer mooie, representatieve kantoorruimte? Het voorgelegen pand kan in combinatie met het bedrijfspand als woning gehuurd worden echter is er ook de mogelijkheid om dit als kantoorpand te huren. Bent u op zoek naar één van deze mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op.

De bedrijfshal met een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 330m² is voorzien van een sectionaal deur, betonnen vloer en is gemakkelijk bij te komen. De huurprijs voor deze bedrijfshal is € 16.750,- exclusief btw en nutsaansluitingen per jaar.

Het voorgelegen pand (750m³) kan gebruikt worden als mooie kantoorruimte. Het vloeroppervlak van de woning is circa 170m², Zo is er een mooie ontvangsthal met vide, toiletruimte voorzien van toilet en twee mooie ruimten op de begane grond die nog in drie of vier ruimten gesplitst kunnen worden, mooie trappartij naar de eerste verdieping met 4 kamers, toegang naar het balkon en een vaste trap naar de tweede verdieping waar opnieuw twee ruimten zijn. Op de eerste verdieping is een ruime wasgelegenheid.
De huur voor dit kantoorpand bedraagt € 16.750,- exclusief btw en nutsaansluitingen per jaar.

Het schitterende pand (750m³) kan ook als woonhuis dienen. Dit betekend een enorme en mooie ontvangsthal met vide, royale woonkamer, ruime en lichte woonkeuken met toegang naar garage welke ook als enorme bijkeuken gebruikt kan worden. Verdieping met maar liefst 4 ruime slaapkamers, badkamer en toegang tot dakterras aan de achterzijde en balkon aan de voorzijde van de woning. Door middel van een vaste trap is ook de tweede verdieping te bereiken, hier zijn opnieuw twee royale kamers gerealiseerd. U leest het al, een royale woning met uitstraling met maar liefst 6 slaap-/werkkamers. Dit woonhuis kan gehuurd worden voor een bedrag van € 16.750,- exclusief btw en nutsaansluitingen per jaar. Het is niet mogelijk om dit woonhuis seperaat te huren van de achtergelegen bedrijfshal. Deze bedrijfshal dient dan ook gehuurd te worden.

De bedrijfshal en de woning zijn gebouwd door het gerenommeerde bouwbedrijf Tijssen Bouw B.V. Zij hebben er een mooi en strak geheel van gemaakt. De gehele woning is hoogwaardig afgewerkt en volledig geïsoleerd. Door middel van een strak aangelegde inrit komt u bij de bedrijfshal en de woning.

Het geheel is op kleine afstand van het dorp Dodewaard en ligt op kleine afstand van de toerit naar de A15. Dodewaard is een dorp met veel zelfstandige ondernemers, het dorp is uitgestrekt en ligt aan de rivier de Waal. U kunt in deze omgeving in uw vrije tijd heerlijk wandelen en fietsen. De (grotere) steden zijn vanaf hier snel maar ook gemakkelijk te bereiken.

Woont/werkt u binnenkort in deze statige villa met allure en heeft u achter dit statige pand uw mooie bedrijfshal? Wij verwelkomen u graag om u alles te laten zien en te vertellen over dit mooie geheel.

Tot snel!

Update! De voorgelegen woning is niet meer beschikbaar. De achtergelegen hal is nog wel beschikbaar, zie Matensestraat 66B*!
Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met woonhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
170 m²
In units vanaf
170 m²
Opp bedrijfshal
330 m²
In units vanaf
330 m²
Perceel
1.700 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Toilet, Verwarming, Kamerindeling
Energielabel
Klasse A++

Kadastrale gegevens

Gemeente
Dodewaard
Sectie
C
Perceel
1765
Oppervlakte
1400 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Matensestraat 66 B Dodewaard

naar Matensestraat 66 B Dodewaard
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand