Oosterweyden 4021EX MAURIK

€ 107.500 - € 358.000

Omschrijving

Oosterweyden: Maurik’s mooiste buiten
De nieuwe wijk Oosterweyden verrijst op een prachtige landelijke plek in de Betuwe. Oosterweyden biedt een ruim opgezette, waterrijke woonomgeving. Het woningaanbod is divers: rijwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en bouwkavels!

Deelplan Grutto:
Bouwkavels: bekijk de diverse bouwkavels aan het water voor het realiseren van jouw eigen droomhuis!
In de zuidwest hoek van het plan Oosterweyden, direct grenzend aan de bestaande bebouwing van Maurik heb je de mogelijkheid om zelf je droomwoning te realiseren op één van de vrije kavels die in het plan worden opgenomen. Uitgangspunt voor de te bouwen woningen is een gevarieerd straatbeeld van gemetselde woningen met een kap.

Deelplan De Hoven:
Levensloopbestendige woningen in voorbereiding: vanaf 20 mei in verkoop!

Deelplan ’t Eiland:
Fase Eiland Oost 1 en 2 in ontwikkeling: rij- en hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen: vanaf 20 mei in verkoop!

Het ruim opgezette straatprofiel biedt tegelijkertijd alle ruimte om in rust te genieten van je eigen woning. Door de aanleg van meerdere speelplekken wordt Oosterweyden ook een ideale plek voor kinderen! Buiten leven in een prachtige woonwijk is hier mogelijk. De locatie is ontsloten door de nieuwe rondweg die een directe aansluiting heeft op de N320 (Culemborg – Kesteren) en krijgt daarnaast aansluitingen voor de auto en fiets op de bestaande dorpskern. Wonen in Oosterweyden betekent intiem wonen met alle nodige voorzieningen in de buurt. In Oosterweyden komt een gevarieerd aanbod aan nieuwbouwwoningen, in zowel de koop- als de huursector. Iedereen is dus welkom in Oosterweyden.

Kenmerken

Aantal kavels
18
Woonopp
117 - 135m²
Perceelopp
115 - 366m²
Inhoud
392 - 802m³