Kastanjehof in Zetten 6671 ZETTEN

€ 225.000 - € 340.000

Omschrijving

KERST in de Kastanjehof!

De donkere dagen voor Kerst zijn weer aangebroken. Op de bouwplaats van het plan Kastanjehof in Zetten willen we Kerst alvast voorproeven. Jong en oud zijn van harte welkom om chocolademelk te drinken, marshmallows te roosteren bij een warm vuurtje en volop samen van de gezelligheid te genieten. Kinderen kunnen leuk spelen in het hofje. (O)pa en (o)ma zijn ook van harte welkom, in het plan worden namelijk ook levensloopbestendige woningen aangeboden.

Heeft u al zin in een beetje kerstsfeer? Kom gezellig langs bij plan Kastanjehof in Zetten (gelegen aan de Hoofdstraat) tussen 16:00 en 19:00 uur op de bouwplaats.

ONTSPANNEN WONEN IN ZETTEN

Nieuwbouwplan Kastanjehof bestaat uit vijf woonblokken. In totaal worden er 16 woningen gerealiseerd. De diversiteit aan woningen is groot. Wonen in nieuwbouwproject Kastanjehof staat voor ontspannen wonen in een karakteristiek hof. Het project bestaat uit rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en een vrijstaande woning. De flexibele indeling van de woningen maakt het mogelijk om de woning naar uw woonwensen in te richten. Daarnaast zijn bij alle woningen standaard zonnepanelen inbegrepen.

In de ontwikkeling van dit plan is rekening gehouden met ruim opgezette, kindvriendelijke straten en voldoende parkeergelegenheid. Vraag bij ons de brochure aan voor een overzicht van de woningen en de bijbehorende plattegronden.

In plan Kastanjehof bieden wij de mogelijkheid om uw nieuwe woning aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld de woning laten aanpassen naar een levensloopbestendige woning. De woning wordt dan uitgebreid met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Daarnaast zijn er diverse varianten mogelijk zoals, een kantoorruimte op de begane grond of het vergroten van de woonkamer. Alle opties zijn van toepassing op de bouwnummers 4-7 en 12-16. In de brochure ook wel bekend als blok 3 en 5.

Kenmerken

Aantal kavels
16
Woonopp
80 - 141m²
Perceelopp
96 - 196m²
Inhoud
303 - 504m³