HERENLAND III 4043GC OPHEUSDEN

€ 240.000 - € 335.000

Omschrijving

In de nieuwbouwwijk worden 16 woningen gebouwd. Deze 16 woningen zijn verdeeld over 6 twee-onder-een-kapwoningen, een rij van 4 woningen en twee rijen van 3 woningen. De hoek- en tussenwoningen zijn inmiddels allemaal verkocht. Heeft u interesse in de 2/1 kapwoningen, neem dan gerust contact met ons op. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

De ruime woningen beschikken allen over een tuingerichte woonkamer, ruime open keuken, badkamer, 3 slaapkamers, ruime zolder met mogelijkheid voor meerdere kamers.

De woningen welke gebouwd worden volgens de laatste nieuwbouwnormen en voorzien van zonnepanelen in combinatie met alles nieuw zorgt er voor dat uw maandlasten beperkt blijven. Dit maakt wonen in Herenland betaalbaar maar zorgt er ook voor dat u iedere dag van uw woning blijf genieten! Redenen des te meer om in te schrijven.

De wijk Herenland ligt naast de kern van Opheusden, een wandeling naar het dorp met de vele voorzieningen is zo gemaakt. Voor een wandeling door de uiterwaarden steekt u in kort tijdsbestek de dijk over waarna u heerlijk kunt genieten van de mooie, vrije natuur! Shoppen? Ook dit is geen probleem, buiten de modewinkels welke in het dorp gevestigd zijn bent u binnen 15 a 20 minuten in Tiel, maar ook Arnhem en Veenendaal zijn snel te bereiken. Opheusden beschikt over een treinstation met een rechtstreekse verbinding naar Tiel en Arnhem. Ook de scholen en kerken zijn vertegenwoordigd in de nabije omgeving.

Maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie.

Omgeving

Herenland te Opheusden

Kenmerken

Aantal kavels
6
Woonopp
140 - 140m²
Perceelopp
268 - 482m²
Inhoud
595 - 605m³