Casterhoven 4041AC KESTEREN

€ 211.400 - € 328.500

Omschrijving

Welkom in Casterhoven

Aan de zuidkant van het gezellige dorp Kesteren in de Betuwe wordt de nieuwe woonwijk Casterhoven gerealiseerd. Casterhoven krijgt een ruime opzet met veel groen en water, brede lanen, singels en hoven. In totaal komen er circa 600 woningen.

Casterhoven krijgt ook een aantal maatschappelijke voorzieningen. Handig voor de toekomstige bewoners van Casterhoven, maar ook voor de overige inwoners van Kesteren en Neder-Betuwe.

Fasering Casterhoven
De nieuwe wijk Casterhoven wordt gefaseerd gerealiseerd. De woningen in fase 1 t/m 7 zijn al opgeleverd of in aanbouw. De woning ligt aan de rand van het dorp, dichtbij alle dagelijkse voorzieningen op zeer korte afstand van de autosnelweg A15. Het dorp biedt u alle dagelijkse voorzieningen daarnaast zijn er scholen en is er een treinstation.

In Casterhoven bieden wij u vrije bouwkavels, rijwoningen, XXL- woningen en twee-onder-een-kapwoningen.

Fase 8 I Royale woningen aan het water: bekijk de zee aan ruimte
Fase 10 I Luxe tweekappers: nog enkele woningen te koop
Fase 11 I Rij- en hoekwoningen L, XL en XXL: momenteel in verkoop met royale woningen met prijzen vanaf € 211.400,- v.o.n.


Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie aanvragen, bel of mail ons dan gerust. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende afspraak, wij vertellen u graag meer!

Kenmerken

Aantal kavels
27
Woonopp
108 - 158m²
Perceelopp
129 - 349m²
Inhoud
396 - 610m³