Matensestraat 66 A DODEWAARD

Koopsom € 299.968 k.k.

Omschrijving

De laatste woon-werkkavel!!!

Bedrijventerrein Bonegraaf-West in Dodewaard is een modern bedrijventerrein van 30.000 m² wat ontwikkeld is door de gemeente Neder-Betuwe.
Op dit terrein bieden wij u namens de gemeente aan de Matensestraat nog een mooie woon-/werkkavel aan van 1567 m². Op deze kavel mag 1 vrijstaande woning met een bedrijfsruimte gebouwd worden.

Het bestemmingsplan "Dodewaard, Bedrijventerrein Bonegraafseweg" is van toepassing, langs de Matensestraat geldt een goothoogte van 6 meter en een nokhoogte van 9 meter.


De ligging:
Centraal in Nederland in de Betuwe op een zeer gunstige locatie en goed te bereiken.
De op- en afritten van de A15 liggen op 400 meter afstand, de aansluiting op de A50 op 9 kilometer afstand, de N233 richting Rhenen/Veenendaal op 7 kilometer en de N323 richting Land van Maas en Waal op 13 kilometer afstand. Het treinstation in Opheusden ligt op 2 kilometer afstand

Ondernemersvereniging – Beveiliging
Dodewaard kent een zeer actieve ondernemersvereniging. Zij organiseren regelmatig bijeenkomsten en bedrijfsbezoeken. In 2010 werd de ondernemersvereniging genomineerd voor de titel "Beste ondernemersvereniging van Nederland". Verder is de ondernemersvereniging een van de belangrijkste partners in de gezamenlijke beveiliging van het bedrijventerrein in Dodewaard.
Het bestaande bedrijventerrein is in het bezit van het keurmerk Veilig ondernemen. De ondernemers werken samen aan collectieve beveiliging. Zo beschikt het terrein over een geavanceerde beveiligingssysteem met camera's. door deze beveiliging wordt het terrein niet alleen veiliger, ook besparen ondernemers op de kosten van verzekeringen.
Aanvaarding in overleg.
Lees de volledige omschrijving
Perceeloppervlakte
1.567 m²
Bouwjaar
2017

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1569 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Dodewaard
Sectie
C
Perceel
1651
Oppervlakte
1500 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Dodewaard
Sectie
C
Perceel
1653
Oppervlakte
67 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Buiten bebouwde kom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Matensestraat 66 A DODEWAARD

naar Matensestraat 66 A DODEWAARD
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand