Deze woning is verkocht

Bouwkavel 2 I Oosterweyden 0 ong MAURIK

Verkocht

Omschrijving

Altijd al gedroomd van de door u zelf uitgekozen woning met uw indeling?

In de Zuid-West hoek van het plan Oosterweyden, direct grenzend aan de bestaande bebouwing van Maurik heeft u de mogelijkheid om zelf uw droomwoning te realiseren op één van de ca. 18 vrije kavels die in het plan opgenomen zijn.

De bouwmogelijkheden voor de woningen zijn opgenomen in het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan. Uitgangspunt hierbij is een gevarieerd straatbeeld van gemetselde woningen met een kap.

U kunt op de kavels zelf met een architect en een bouwer aan de slag om uw droomwoning te realiseren.
Ook kunt u gebruik maken van Brummelhuis, die binnen de randvoorwaarden enkele voorbeeldwoningen voor u hebben uitgewerkt en deze tegen een vaste prijs aanbieden.

Als onderdeel van de eerste fase worden de kavels aan de Kievitshof verkocht. Op deze kavels kunnen twee vrijstaande (met de garage geschakelde) woningen gebouwd worden. Eventueel kunnen de beide kavels samengevoegd worden, waardoor de mogelijkheid ontstaat één riante vrijstaande woning te bouwen. De uitstraling van te bouwen woningen dient aan te sluiten bij de bestaande woningen van de Kievitshof. Hiervoor is een aparte paragraaf in het beeldkwaliteitsplan opgenomen.

BouwKavel 3 is 366m² groot en heeft een koopsom van € 120.000,- v.o.n. Hier kunt u uw eigen woning (laten) bouwen, de uitstraling, indeling en aannemer bepaalt u zelf! Wanneer u wel uw wensen paraat heeft maar niet zit te wachten op alle beslommeringen er omheen vernemen wij dat ook graag, de projectontwikkelaar neemt u graag alles uit handen zodat u alleen uw wensen kenbaar moet maken, daarna gaan zij hard voor u aan de slag en rest het u alleen nog om de sleutel aan te nemen tijdens de oplevering.

Wij nodigen u van harte uit om eens met ons om de tafel te gaan en te kijken naar alle mogelijkheden die er voor u zijn op de vrije bouwkavels!


Oosterweyden 'Mauriks mooiste buiten' verrijst op een prachtige landelijke plek waar voorheen nog tarwe en bieten werden verbouwd. Zoals de naam doet vermoeden komt de nieuwe woonwijk aan de oostzijde van het dorp Maurik. Oosterweyden biedt u een ruim opgezette, waterrijke woonomgeving. Een aantal kavels ligt bovendien direct aan het water.

Het ruim opgezette straatprofiel biedt tegelijkertijd alle ruimte om in rust te genieten van je eigen woning. Door de aanleg van meerdere speelplekken wordt Oosterweyden ook een ideale plek voor kinderen! Buiten leven in een prachtige woonwijk is hier mogelijk.

De locatie is ontsloten door de nieuwe rondweg die een directe aansluiting heeft op de N320 (Culemborg – Kesteren) en krijgt daarnaast aansluitingen voor de auto en fiets op de bestaande dorpskern. Wonen in Oosterweyden betekent intiem wonen met alle nodige voorzieningen in de buurt.

In Oosterweyden komt een gevarieerd aanbod aan nieuwbouwwoningen, in zowel de koop- als de huursector. Iedereen is dus welkom in Oosterweyden.


Maurik is een charmant dorp ten zuiden van de Utrechtse Heuvelrug en de Rijn. Vanuit Maurik ben je binnen 10 autominuten in Tiel en op de A15.

Van 1811 tot 1999 was Maurik een zelfstandige gemeente in de Neder-Betuwe, waaronder ook de dorpen Eck en Wiel, Ingen en sinds 1818 ook Ravenswaaij en Rijswijk vallen. In 1999 ging de gemeente Maurik op in de gemeente Buren. Het voormalige gemeentehuis is in 2006 als restaurant in gebruik genomen.

Eiland van Maurik
Door de bouw van de stuw in de Nederrijn bij Amerongen is de rivier die oorspronkelijk langs het dorp liep een paar honderd meter naar het noorden verlegd. Ter hoogte van Maurik ontstond een dode rivierarm. Het gebied ertussen wordt het Eiland van Maurik genoemd. Het is vooral watersport recreatiegebied en natuurgebied. De resten van de bedrijvigheid van vroeger zijn hier in de vorm van drie vervallen steenfabrieken nog terug te vinden.

Voorzieningen in Maurik
Maurik beschikt over uitstekende winkels als het gaat om de dagelijkse boodschappen en er zijn diverse horecagelegenheden in de nabije omgeving.

Oosterweyden
In een eerder stadium is in de nieuwe wijk Oosterweyden al een Brede School gebouwd. Hierin zijn twee basisscholen en kinderdagopvang gehuisvest. Dit gecombineerd met de 30km zone in het hele gebied, maakt het een ideale plek voor gezinnen met kinderen. Inmiddels heeft de gemeente een nieuw sportcomplex aangelegd, direct tegen het plangebied. Hier kan in teamverband onder andere handbal en voetbal gespeeld worden en hier is tevens de scouting gevestigd.

Als onderdeel van de ontwikkeling van Oosterweyden wordt momenteel onderzocht of het mogelijk is in de toekomst enkele winkels en horeca bij elkaar in het plangebied te vestigen. Dan heb je letterlijk alle voorzieningen op een steenworp afstand.
Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
366 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Maurik
Perceel
326
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Bouwkavel 2 I Oosterweyden 0 ong MAURIK

naar Bouwkavel 2 I Oosterweyden 0 ong MAURIK
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand