Deze woning is onder optie

Bouwkavel 2 I Hoofdstraat Kesteren 0 ong KESTEREN

Onder optie

Omschrijving

Bouw je eigen droomhuis zonder aannemersverplichting aan de Hoofdstraat in Kesteren!

Iedereen droomt er over, je eigen woning (laten) bouwen, precies zoals jij het wilt, met erkers, dakkappelen, roedeverdelingen, frans balkon of juist strak zonder poespas. Laat deze droom uitkomen, koop een bouwkavel en laat er JOUW woning op bouwen! In de nieuwe wijk Casterhoven te Kesteren bieden wij enkele bouwkavels aan. Hier kan het individuele droomhuis gerealiseerd worden door zelf een woning te bouwen welke voldoet aan al uw wensen.

Bouwkavel nummer 2 heeft een oppervlakte van ca. 681,8m² deze woning welke op deze kavel door u gerealiseerd wordt heeft de achtertuin op het oosten, heeft een royale voortuin zodat de woning op de kavel ook mooi uit komt en geeft u direct toegang tot de mooie Hoofdstraat van Kesteren. De achtertuin is ook royaal opgezet en u heeft veel keuze vrijheid m.b.t. het bouwen van uw woning door de vele mogelijkheden die het bestemmingsplan u biedt. De nieuwbouwwijk Casterhoven waarin deze vrije bouwkavel ligt wordt ruim opgezet met mooie lanen, waterpartijen en groen. Casterhoven sluit goed aan op het huidige centrum. De aansluiting naar de snelweg A15 is snel en gemakkelijk bereikbaar zodat u gemakkelijk alle richtingen op kan

Voordelen zelf bouwen
Veel mensen zijn soms jaren op zoek naar hun droomhuis. Wie zelf bouwt op een nieuw perceel, heeft zijn droom binnen handbereik. Maximale invloed op de keuze van het ontwerp, de architect, de materialen, de indeling etc? In Casterhoven kan deze wens in vervulling gaan. Je bent helemaal vrij je eigen architect en aannemer te kiezen. Samen met die bouwpartners ben je intensief betrokken bij het hele proces. Dit proces is uitdagend, maar ook spannend. Misschien is het onbekend waar je moet beginnen en kan je wel wat hulp gebruiken. In dat geval kunnen wij verschillende partijen aanbevelen. Zij kunnen jou bij het gehele proces van ontwerp en realisatie begeleiden.

Welke voordelen bied het nog meer een woning zelf bouwen?
- optimaal wooncomfort door toepassing van de nieuwste technieken en materialen.
- minder onderhoud gedurende de eerste tien jaar.
- veel nieuwe contacten en een buurtgevoel waar u zelf aan meebouwt.
- meer keuzes, omdat u uw hele woning naar eigen smaak kunt inrichten/ afbouwen.
- Ideale gezinswoning inclusief garage
- Parkeren op eigen terrein
- Energiezuinige woning
- Duurzame materialen (Keramische dakpan, baksteen)
- Vraag de makelaar naar alle mogelijkheden

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact op met ons. Wij informeren graag over deze nieuwbouwkavels.

Lees de volledige omschrijving
Bouwjaar
2016

Overdracht

Status
Onder optie
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2016

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Kesteren
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart